Znani nagrajenci Nagradne zagonetke v časopisu POB

V časopisu POB, ki je izšel konec novembra 2017, smo poleg novic povezanih z razvojem podeželja in izvajanja programa LEADER/CLLD, objavili tudi nagradno zagonetko. Naletela je na odličen odziv, saj smo do 20. 12. 2017 prejeli kar 162 odgovorov!

V časopisu POB, ki je izšel konec novembra 2017, smo poleg novic povezanih z razvojem podeželja in izvajanja programa LEADER/CLLD, objavili tudi nagradno zagonetko. Naletela je na odličen odziv, saj smo do 20. 12. 2017 prejeli kar 162 odgovorov!

Zelo smo veseli, da vas vsebine povezane z Lokalno akcijsko skupino »Od Pohorja do Bohorja« zanimajo in da ste si vzeli čas, ne samo za prebiranje časopisa, ampak tudi za sodelovanje.

Izmed vseh prispelih odgovorov smo izžrebali 3 srečneže, ki prejmejo nagradno presenečenje. To so Silvana Pisanec iz Slovenskih Konjic, Aleksandra Heimann iz Šentjurja in Milan Kreuh iz Dobrne.

Vsem trem iskreno čestitamo!

Nagradno presenečenje boste prejeli po pošti.

Hvala vsem, ki ste v nagradni igri sodelovali in hvala vsem, ki spremljate aktivnosti LAS »Od Pohorja do Bohorja« v njih aktivno sodelujete.

Vsem želimo zdravo, srečno in uspešno leto 2018!

SHIFT + A