Novice LAS

Geomantijsko zdravljenje prostora

Obvestilo o nadaljevanju projekta v 2014 Geomantijsko zdravljenje prostora.

Več

Leader projekt »Učne poti po Ponikvi« finalist mednarodnega razpisa »Biodiversity & LEADER«

V mesecu januarju 2014 je organizacija Umweltdachverband, s sedežem na Dunaju, v okviru mednarodne študije »Biodiverziteta & Leader« objavila mednarodni razpis za prijavo Leader projektov, ki so povezani z biotsko raznovrstnostjo in kulturnimi pokrajinami.

Več

Grajska učna pot Žusem odpira svoja vrata

Grajska učna pot Žusem odpira svoja vrata v četrtek, 5. decembra 2013, ob 12. uri na izhodišču v Dobrini.

Več

Nadaljevanje izobraževanja v pokrajini Celostni razvoj človeka in prostora

Vabimo vas na nadaljevanje izobraževanja v pokrajini CELOSTNI RAZVOJ ČLOVEKA IN PROSTORA - 2. delavnica. Delavnica bo v soboto, 23. 11. 2013 ob 9.30 uri na Rifniku. Zberemo se v »Stari hiši« Acija Urbajsa pod Rifnikom.

Več

Srečanje s potrošniki, skupinami potrošnikov in kmetovalci

Zveza združenj ekoloških kmetov Slovenije – Zveza Biodar vas vabi na akcijo programa Bio užitek »Srečanje s potrošniki, skupinami potrošnikov in kmetovalci« v četrtek, 21. 11. 2013 ob 16.00 uri, Zelena dvorana Terme Zreče, Cesta na Roglo 13, 3214 Zreče.

Več

Vabljeni na delavnico Celostni razvoj človeka in prostora

Vljudno vabljeni na delavnico v pokrajini Celostni razvoj človeka in prostora, ki bo v soboto, 16. 11. 2013 ob 9.30 uri na Rifniku.

Več

Predavanja za razvoj dopolnilnih dejavnosti na kmetiji

Za vas smo pripravili sklop predavanj, ki obravnavajo teme: možnosti za pokojninsko in invalidsko zavarovanja na kmetiji, davčna zakonodaja za kmetije z dopolnilnimi dejavnostmi ter podjetniški pristop k opravljanju dejavnosti.

Več

Vabilo na delavnico Dediščina in inovativnost

Vljudno vabljeni na prvo delavnico v pokrajini DEDIŠČINA IN INOVATIVNOST, ki bo v soboto, 9. 11. 2013 ob 9.30 uri na Rifniku in okolici.

Več

Uspešni Leader projekti LAS »Od Pohorja do Bohorja« na malih zaslonih

LAS »Od Pohorja do Bohorja« bo predtsavljena na nacionalni televiziji. V ponedeljek, 28. 10. 2013, smo snemali gradivo za eno zadnjih oddaj, ki bo predvidoma na sporedu zadnji teden novembra 2013 (v torek, 26. 11. 2013, ob 20.30, na TV Slovenija 2).

Več

Vabilo na brezplačno izobraževanje Spletno trženje

Ljudska univerza Šentjur v letu 2013 izvaja projekt »Unikatno trženje« v okviru katerega bo izvedeno brezplačno izobraževanje na temo oglaševanja in spletnega trženja.

Več

Vabilo na delavnico Lokalno pridelana hrana - od njive do mize - za vse generacije

Vabljeni na delavnico, ki bo v sredo, 9.10.2013, ob 17.00 v sejno sobo na Razvojni agenciji Kozjansko.

Več

LAS »Od Pohorja do Bohorja« se je predstavil na sejmu AGRA

Na 51. Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu v Gornji Radgoni se je letos na skupnem razstavnem prostoru sedmih občin LAS »Od Pohorja do Bohorja« (Dobje, Dobrna, Oplotnica, Slovenske Konjice, Šentjur, Vitanje, Zreče) predstavilo kar 28 ponudnikov

Več

LAS Od Pohorja do Bohorja vabi na sejem AGRA

Vabimo vas na dogodke Lokalne akcijske skupine (LAS) »Od Pohorja do Bohorja«, na 51. mednarodnem kmetijsko - živilskem sejmu v Gornji Radgoni, v organizaciji Razvojne agencije Kozjansko.

Več

Strokovna ekskurzija članov LAS »Od Pohorja do Bohorja«

Ogled primerov dobrih praks razvoja podeželja na območju LAS Dolenjska in Bela krajina.

Več

Tri delavnice o uporabi zelišč

Razvojna agencija Kozjansko v okviru mednarodnega projekta Tradicionalno in naravno organizira tri delavnice o uporabi zelišč.

Več

Kako izkoristiti sejem kot učinkovito prodajno orodje in trženje na spletu

Vabimo vas na predavanje »Kako izkoristiti sejem kot učinkovito prodajno orodje in trženje na spletu« v sredo, 13. 3. 2013, ob 14.00 uri.

Več

Zelena luč za 12 projektov LAS »Od Pohorja do Bohorja«

Lokalna akcijska skupina »Od Pohorja do Bohorja« je dne 26. 2. 2013 prejela odločbo z Ministrstva za kmetijstvo in okolje s katero je  potrjenih vseh 12 projektov, ki so vključeni v 2. Načrt izvedbenih projektov (NIP) za leto 2012.

Več

»Zvedel sem nekaj novega«

Projekt "Zvedel sem nekaj novega" so predstavili 25. februarja 2013 na novinarski konferenci, ki ji je sledilo še strokovno srečanje z dvema predavanjema.

Več

Vabljeni na predstavitev kataloga »Kotliček informacij«

Vljudno vabljeni na predstavitev kataloga »Kotliček informacij« in spremljevalnih aktivnosti v sklopu projekta »Zvedel sem nekaj novega«.

Več

Predavanje o društveni zakonodaji z aktualnimi novostmi

Vabimo vas na predavanje o društveni zakonodaji z aktualnimi novostmi, ki bo v torek, 26. 2. 2013, ob 13.00 uri v sejni sobi RA Kozjansko.

Več
SHIFT + A