Vabilo na Praktično delavnico za izdelovalce rokodelskih izdelkov in izdelkov unikatnega in industrijskega oblikovanja, ter 2. Razpis za pridobitev znaka kakovosti Okusi Rogle

Vabimo vas na Praktično delavnico z izdelovalci rokodelskih izdelkov in izdelkov unikatnega in industrijskega oblikovanja, ki bo v torek, 25. 9., ob 10. uri v sejni sobi Term Zreče.

Delavnica, ki jo bomo izvedli skupaj s Strokovno komisijo, je namenjena vsem izdelovalcem rokodelskih izdelkov in izdelkov unikatnega in industrijskega oblikovanja iz območja destinacije Rogla-Pohorje, ki želijo pridobiti znak kakovosti Okusi Rogle in se bo izvedla v sklopu projekta »Užij Okuse Rogle«. S pomočjo strokovnih delavnic želimo ponudnikom omogočiti pridobitev dodatnega znanja na področju kakovosti produktov in storitev.

Na delavnici bo Strokovna komisija predstavila strokovna izhodišča za oblikovanje rokodelskih izdelkov in izdelkov unikatnega in industrijskega oblikovanja, ki bodo primerni za ocenjevanje za pridobitev znaka kakovosti Okusi Rogle. Strokovna komisija vam bo tudi na voljo za vaša vprašanja.

Prosimo vas, da svojo prisotnost potrdite do ponedeljka, 24. 9., v LTO Rogla-Zreče, GIZ – TIC Zreče, preko elektronske pošte tic.zrece.lto@siol.net ali telefonske številke 03 759 04 70.

Hkrati vas obveščamo o 2. Razpisu za pridobitev znaka kakovosti Okusi Rogle.

Za pridobitev znaka kakovosti »Okusi Rogle« v destinaciji Rogla-Pohorje, se lahko prijavijo registrirane pravne in druge osebe, ki ponujajo produkte, za katere se podeljuje znak kakovosti »Okusi Rogle«. 

Več informacij je v priloženem razpisu.

Obrazce za prijavo na razpis ter podrobnejše informacije prejmete v pisarni LTO Rogla-Zreče, GIZ – TIC Zreče, preko elektronske pošte tic.zrece.lto@siol.net ali telefonske številke 03 759 04 70. Več informacij tudi na www.destinacija-rogla.si.

Projekt se izvaja v sklopu Programa razvoja podeželja Republike Slovenije 2014 – 2020 in sta ga odobrila LAS »Od Pohorja do Bohorja« in Agencija RS za kmetijske trge in razvoj podeželja (ARSKTRP) ter je sofinanciran iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP).

SHIFT + A