Študijska tura STO "Neputevye zametki" - obiskali tudi Žičko kartuzijo

Slovenska turistična organizacija (STO) je objavila povezavo do drugega dela oddaje o Sloveniji v seriji “Neputevye zametki” ruske televizije Prvi kanal, ki je obiskala Žičko kartuzijo.

Slovenska turistična organizacija (STO) je objavila povezavo do drugega dela oddaje o Sloveniji v seriji “Neputevye zametki” ruske televizije Prvi kanal, ki je obiskala Žičko kartuzijo 1. 6. 2017. Predstavitev Žičke kartuzije se prične na 1:20.

Oddajo si lahko ogledate na spodnji povezavi.

https://www.1tv.ru/shows/neputevye-zametki/vypuski/prodolzhenie-znakomstva-so-sloveniey-neputevye-zametki-vypusk-ot-10-09-2017

Spodaj pa je še novica, ki je bila objavljena na strani STO (http://bit.ly/2fgejCb)

»Drugi del oddaje o Sloveniji v seriji “Neputevye zametki” ruske televizije Prvi kanal

Drugi del oddaje o Sloveniji s podnaslovom “Nadaljevanje raziskovanja Slovenije” je bil na televiziji predvajan v nedeljo, 10. septembra in je zabeležil dobro gledanost. Do 13. septembra si je prispevek o Sloveniji na spletni strani oddaje ogledalo 3.730 oseb.

Slovenska turistična organizacija je snemalno ekipo oddaje gostila v začetku junija, v času obiska pa so obiskali Rogaško Slatino ter odkrivali destinacije in turistično ponudbo predvsem na severovzhodu Slovenije: Olimje, Žiče, Rogatec, Maribor, turistično kmetijo Firbas, Oljarno Kocbek, Čebelarstvo Vogrinčič, izpustili pa niso niti obiska Bleda, Radovljice ter Ljubljane, kjer jih je po reki popeljala ladjica Ljubljanica.«

SHIFT + A