Skupščina LAS »Od Pohorja do Bohorja« aktivno tudi med počitnicami

Skupščina LAS »Od Pohorja do Bohorja« se je, v torek, 25.7.2017, na svoji 6. redni seji, seznanila z aktualnimi zadevami, vezanimi na izvajanje strategije lokalnega razvoja (SLR) LAS.

Skupščina LAS »Od Pohorja do Bohorja« se je, v torek, 25.7.2017, na svoji 6. redni seji, ki je tokrat potekala v prijetnem ambientu obnovljenega dvora Trebnik, seznanila z aktualnimi zadevami, vezanimi na izvajanje strategije lokalnega razvoja (SLR) LAS ter z izbranimi operacijami s strani LAS za sofinanciranje iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR). LAS je na 1. javnem pozivu v letu 2017 odobrila sofinanciranje 10-ih operacij iz sklada ESRR, katerih vloge bodo v končno odobritev posredovane na Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Konec julija se izteka rok za prijavo projektov sodelovanja med LAS, zato je Skupščina LAS potrdila tudi projekte sodelovanja, ki se bodo prijavili na omenjeni rok, s katerimi bomo okrepili tako sodelovanje med LAS v Sloveniji kot pomembno prispevali k doseganju razvojnih ciljev, zastavljenih v SLR.

Glede na to, da so se zaradi številnih obveznosti in težkega usklajevanja nekateri člani Organa upravljanja (OU) LAS kot tudi predsednica LAS odločili izstopiti iz OU, so bile izvedene volitve nadomestnih članov ter novega predsednika LAS, in sicer je novi predsednik, ki bo zastopal in predstavljal LAS v prihodnje, Zlatko Zevnik, predsednik Turistično olepševalnega društva Ponikva.

SHIFT + A