Izšla je četrta številka časopisa Turistične destinacije Rogla-Pohorje

Skupaj z vonjem po zimi med nas prihaja četrta številka časopisa Turistične destinacije Rogla-Pohorje, odeta v zimski plašč. Tudi tokrat smo jo pripravili v tiskani in digitalni verziji. Obiskovalcem naših krajev bo pomemben kažipot že ta december, pa vse tja do konca aprila 2020. Na svojih barvitih straneh jih bo usmerjala, kako najbolje »raziskati, občutiti in užiti« ta prekrasen delček severovzhodne Slovenije, nas pa spomnila, kako pomemben del tega kažipota smo ravno mi – ljudje, ki tukaj ponosno živimo in ustvarjamo. 

Časopis že drugo sezono zapored ustvarjamo skupaj s kreativnimi posamezniki, domačini, turističnim gospodarstvom in lokalnimi skupnostmi občin Oplotnica, Slovenske Konjice, Vitanje in Zreče, združenimi v Turistično destinacijo Rogla-Pohorje. Tokratna številka vas bo popeljala med pohorske smreke, ki jih od septembra naprej lahko občudujemo iz ptičje perspektive, na smučišča na Rogli in v termalne Zreče, pa tudi v tiste bolj skrite kotičke naše destinacije, ki tudi v zimskem času zagotavljajo 5* doživetja miru, spokojnosti in neokrnjene narave. Pišemo o ljudeh, ki »ustvarjajo s srcem« in obiskovalcem odpirajo svoja vrata, o izjemnem prireditvenem dogajanju, o skrivnostni baronici, Adelmi von Vay, in še o marsičem zanimivem.

Prelistajte ga tudi Vi in prisluhnite ponosnemu utripu srca zgodbe Turistične destinacije Rogla-Pohorje.

Časopis bo v tiskani obliki na voljo konec tega tedna na vseh INFO točkah v destinaciji Rogla-Pohorje in pri turističnih ponudnikih, že sedaj pa ga lahko prelistate na TEJ povezavi.  

SHIFT + A