Izvedena 6. skupščina članov LAS "Od Pohorja do Bohorja"

Člani Lokalne akcijske skupine »Od Pohorja do Bohorja« so se v ponedeljek, 18. aprila 2011, sestali na šesti redni letni Skupščini.

Člani Lokalne akcijske skupine »Od Pohorja do Bohorja« so se v ponedeljek, 18. aprila 2011, sestali na šesti redni letni Skupščini. Potekala je v lepem ambientu Vinogradnikove učne kleti, ki se nahaja v kletnih prostorih pod Muzejem južne železnice, ob železniški postaji Šentjur. Obnovljen kletni prostor je rezultat  uspešno zaključenega istoimenskega Leader projekta LAS »Od Pohorja do Bohorja«.
 
Glavna točka dnevnega reda je bila namenjena volitvam članov v organe LAS, saj se je izteklo 3-letno obdobje mandatov v upravnem in nadzornem odboru LAS. Izvoljeni so bili tudi predsednica in dva podpredsednika LAS. Podano je bilo poročilo o rezultatih Javnega poziva za nabor projektov za izvajanje lokalne razvojne strategije v letu 2011 in finančno poročilo za leto 2010.
 
Člani LAS so zadovoljni z delom in rezultati projektov Lokalne akcijske skupine »Od Pohorja do Bohorja«. Iz priloženih fotografij je razvidno, da je skupščina, organ upravljanja LAS, tudi priložnost za srečanje aktivnih posameznikov ter izmenjavo njihovih izkušenj pri razvojnem delu na podeželju, ki se razprostira na območju sedmih občin med Pohorjem in Bohorjem. 
SHIFT + A