Destinacija Rogla-Pohorje na kanadski televiziji Ocean TV

Lansko poletje je destinacijo Rogla-Pohorje obiskala ekipa kanadske televizije Ocean TV in z znano kanadsko družino tukaj posnela turistično oddajo "Po stranskih poteh z družino".

Lansko poletje je destinacijo Rogla-Pohorje obiskala ekipa kanadske televizije Ocean TV in z znano kanadsko družino tukaj posnela turistično oddajo "Po stranskih poteh z družino" (Partir Autrement en Famille), ki odkriva še neodkrite turistične bisere. V naši destinaciji so se mudili od 2. do 8. avgusta in so med svojim bivanjem na Turistični kmetiji  Urška obiskali številne znamenitosti in spoznavali stare običaje ter domače obrti. Nad videnim in nad tem kar so doživeli, so bili več kot navdušeni in to prikazuje tudi odlično posneta oddaja.

Oddajo so 28. februarja predvajali na njihovi televiziji, zdaj pa so jo objavili še na spletu, saj je oddajo prevzela tudi TV5 Monde in bo tako vidna širši svetovni javnosti.

Posnetek oddaje si lahko pogledate na tej povezavi: https://tv5.ca/videos?v=szmdkefo5uxw9  

Nekaj slik s snemanja na najdete tukaj: https://tv5.ca/partir-autrement-en-famille?e=szmdkefo5uxw9

Čez en teden pa bo na isti povezavi objavljen še prispevek o preostalem delu Slovenije, ki so ga obiskali po odhodu iz naše destinacije.

Naj se ob tej priložnosti vsem še enkrat zahvalimo za vaše sodelovanje in prispevek k oddaji, saj je le-ta odraz našega skupnega dela. Verjamemo, da smo destinacijo prikazali v najlepši možni luči. Hvala lepa še posebej članom družine Turistične kmetija Urška, saj nas je televizija odkrila ravno po njihovi zaslugi, saj so res primer dobre prakse trajnostnega turizma.

Destinacija Rogla-Pohorje

SHIFT + A